Pii Poo Clubin käyttöehdot

Pii Poo Club Käyttöehdot

Pii Poo Club (“Palvelu”) on Pii Poo Oy:n (“Palveluntarjoaja”) tarjoama selainpohjainen, kuukausimaksullinen tilauspalvelu, joka tarjoaa tilaajilleen (“Tilaaja”) LEGO-aiheista sisältöä. Palvelun käyttöön sovelletaan alla olevia käyttöehtoja.

1 Jäsenyys ja palvelun käyttö

1.1 Palvelun Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat voivat käyttää sovellusta huoltajan luvalla.

1.2 Tilaamalla Palvelun saat käyttöoikeuden kaikkeen sen sisältöön. Kaikki sisältö on näkyvillä ainoastaan, mikäli Tilaajalla on voimassa oleva Palvelun tilaus. Palveluntarjoajalla on oikeus lisätä, poistaa ja muokata Palvelun sisältöä ilman ennakkoilmoitusta valitsemallaan tavalla.

1.3 Palvelun sisällä ei ole mahdollista tehdä lisäostoja, pidentää laskutusjaksoa tai tehdä muita toimenpiteitä, joista koituu lisäkustannuksia. Uuden tilauksen tekemiseen tai vanhan tilauksen uusimiseen tarvitaan Tilaajan henkilötiedot sekä voimassa oleva pankki- tai luottokortti.

1.4 Tilaajalla on oikeus:

– katsoa Palvelun sisältöä valitsemallaan laitteella
– jakaa ja näyttää Palvelun sisältöä oman kotitalouden jäsenille.

1.5 Tilaajalla ei ole oikeutta:

– ladata, tallentaa tai siirtää Palvelun sisältöä Palvelun ulkopuolelle (poislukien ohjeiden osalistat)
– myydä tai vuokrata Palvelun sisältöä

– muutoin väärinkäyttää Palvelua tai mitään sen sisältöä.


2 Laskutus ja peruutus

2.1 Pii Poo Club -tilaus on maksullinen, automaattisesti kuukausittain uusiutuva tilaus. Laskutus tapahtuu Tilaajan pankki- tai luottokortilta laskutuspäivänä. Näet seuraavan laskutuspäivämäärän ”Oma tili” -sivun ”Tilaukset”-välilehdeltä.

2.2 Voit peruuttaa tilauksen milloin vain. Tilauksen peruutus tapahtuu ”Oma tili” -sivun ”Tilaukset”-välilehdeltä. Tilaus astuu voimaan välittömästi, mutta voit katsella Pii Poo Clubin sisältöä laskutuskauden loppuun asti.

2.3 Maksunvälittäjänä sivustolla toimii Stripe. Pii Poo Oy ei missään tilauksen vaiheessa säilytä pankki- tai luottokorttitietoja.

2.4 Palveluntarjoajalla on oikeus peruuttaa Palvelun tilaus, mikäli se havaitsee tai epäilee väärinkäytöksiä.

2.5 Palveluntarjoaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin kaikkien tilausten osalta. Hinnanmuutoksista ilmoitetaan vähintään 30 päivää ennen kuluvan tilausjakson päättymistä.

2.6 Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa Palvelun käyttöehtoja. Käyttöehtojen muutoksista ilmoitetaan vähintään 30 päivää ennen kuluvan tilausjakson päättymistä.

Asiakastuki

Pii Poo Oy
Albertinkatu 46, 00180 Helsinki
piipoo (a) piipoo.fi
Asiakaspalvelu: 044 242 3899 (ark. 9-16)
www.piipoo.fi