Valitse Sivu

Mikä on Pii Poo Club?

LEGO-palikoilla rakentaminen on monen lapsen lempipuuhaa. Mutta mitä sitten, kun kaikki sarjat on rakennettu moneen kertaan, ja omat ideat ovat loppu? LEGO-sarjat jäävät hyllyyn keräämään pölyä ja irtopalikat sängyn alle laatikkoon.

Pii Poo Club on yrittää vastata edellä mainittuun ongelmaan. Olemme haastaneet taitavia LEGO-harrastajia suunnittelemaan uusia LEGO-malleja. Malleista olemme laatineet digitaaliset LEGO-ohjeet, jotka ovat nyt kaikkien käytössä Pii Poo Club -palvelussa. Ohjeita on käytössä satoja, ja palveluun lisätään joka päivä uusi ohje!

Pii Poo Club on selainpohjainen palvelu, mikä tarkoittaa että sitä käyttääksesi tarvitset vain päätelaitteen ja internetyhteyden. Palvelu toimii esimerkiksi kännykällä, padilla sekä kannettavilla että pöytäkoneillakin.

TARJOAMME Uusia LEGO-ideoita

Ajatuksemme on tarjota paljon pieniä ideoita suurina määrinä. Siksi LEGO-mallit sisältävät pääosin alle 100 LEGO-palikkaa. Suunnittelijamme ovat pyrkineet käyttämään yleisiä LEGO-palikoita, jotta mallien rakentaminen kotona olisi ylipäätään mahdollista.

Ohjeet on jaettu palvelussa kategorioihin LEGO-mallin teeman mukaan. Lisäksi toisiinsa liittyvät LEGO-mallit on niputettu yhdeksi teossarjaksi. Ohjeiden yhteydessä on aina kerottu aina ohjeen haastavuus sekä osamäärä. Ohjeen yhteydessä on osalista, jossa on lueteltu mallin rakentamiseen tarvittavat LEGO-palikat sekä niiden kappalemäärät.

LEGO-mallien ja ohjeiden on tarkoitus toimia uutena inspiraationa rakentamiselle. Ohjeita voi seurata tarkasti askel askeleelta, mutta suuri ajatuksemme on, että ohjeista erilaisia ideoita poimimalla rakentajan oma mielikuvitus pääsisi valloilleen.

LEGO-PALIKOITA, PALIKOITA…

Mitä sitten, jos ohjeisiin tarvittavia palikoita ei löydy? Silloin kannattaa muistaa, että ohjeiden mallit ovat vain yksi tapa toteuttaa LEGO-rakennelma. Useat ohjeissa käytetyt osat ovat korvattavissa toisenlaisilla, ja värejä voi vaihtaa täysin vapaasti. Ohjeesta voi toteuttaa myös pelkästään yksittäisiä ideoita, eikä koko mallia tarvitse rakentaa.

Totta kuitenkin on, että ilman LEGO-palikoita ei voi rakentaa. Siksi lisäämme vuodenvaihteen aikana verkkokauppaamme runsaasti niitä LEGO-palikoita, joita tarvitaan Pii Poo Clubin mallien rakentamiseen. Osat merkitään verkkokauppaamme ”Pii Poo Club”-merkinnällä, jolloin ne on helppo löytää.

Peruskäyttö on ilmaista

Pii Poo Clubin peruskäyttö on täysin ilmaista, eikä se vaadi rekisteröitymistä. Kymmenet ilmaiset LEGO-ohjeet on merkitty palveluun vihreällä ”ILMAINEN”-tekstillä. Palvelua voi siis kokeilla ilman sitoutumista niin kauan kuin haluaa!

Jos LEGO-kärpänen puree, ja ilmaiset ohjeet eivät riitä, suosittelemme tilaamaan Pii Poo Clubin jäsenyyden. Jäsenyyden hinta on 7,90 € / kk ja uusille tilaajille ensimmäinen kuukausi vain 1 €! Jäsenyydellä saa käyttöönsä kaikki Pii Poo Clubin ohjeet sekä rakennelmien osalistojen latausmahdollisuuden. PDF-muotoiset ladatut osalistat voi tulostaa, mikä helpottaa LEGO-palikoiden metsästämistä.